Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Iraq

Proprietate de vânzare în Irak

Irak, oficial Republica Irak, este un stat din Asia de Vest. Se învecinează cu Turcia la nord, Arabia Saudită și Kuweit la sud, Siria la nord-vest, Iordania la vest și Iranul la est. Capitala sa este Bagdad.

Erbil este al patrulea oraș ca mărime din Irak, după Bagdad, Basra și Mosul. Acesta este situat la 80 de kilometri est de Mosul și este capitala Kurdistanului irakian. Erbil este unul dintre cele mai bune locuri unde cumpărați o proprietate de vânzare în Irak. Erbil este considerat ca unul dintre cele mai vechi orașe locuite continuu din lume, cu înregistrări din viața urbană care datează din 6000 a.c.

Erbil este capitala economică a regiunii Kurdistan și își păstrează un rol semnificativ în Irak, atrăgând un număr mare de oameni care încearcă să profite de creșterea economică și securitatea orașului. Cu marile rezerve de hidrocarburi din Kurdistan și securitate, comparativ cu restul țării, economia este de așteptat să sprijine creșterea acesteia, crescând în continuare cererea de imobiliare și infrastructură socială.

Creșterea populației împreună cu creșterea economică preconizată continuă să crească cererea de proiecte imobiliare (rezidențiale, comerciale, proprietăți de vânzare în Irak și hotel) și proiecte de infrastructură socială, precum facilități educaționale și de sănătate din regiune.

Cu toate acestea, riscul politic rămâne principala preocupare. Discuții fizice recente cu Bagdad au ridicat îngrijorări cu privire la agravarea relațiilor dintre Erbil și guvernul central. Cu toate acestea, acest moment este în echilibru cu creșterea violenței în Irakul non-kurd și cu potențialele dividende de pace de la apropierea recentă.

Piața imobiliară rezidențială din Erbil arată o creștere potențială continuă. Fundamentele pieței rămân puternice, susținute de creșterea lentă a ofertei. Studiile guvernamentale estimează că există un număr de 112.500 de locuințe necesare în următorii 5 ani. Judecând după activitățile de construcție din oraș, cu toate acestea, acest volum de unități locative va fi livrat la timp. Această estimare se referă, de asemenea, la creșterea populației și nu ține seama de cererea generată de cumpărătorii interesați de proprietățile de vânzare din alte părți ale Irakului, ceea ce ar putea duce la o presiune suplimentară asupra ofertei

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Al-jamiaa este unul dintre cele mai bine organizate cartiere din Bagdad, care a fost ales pentru rezidenții lectorilor din universități. Sunt propriet...
Cod. 27858

DE VÂNZARE Vilă, Iraq, Baghdad, Baghdad, Baghdad

Reserved negotiation
DE VÂNZARE
Vilă

220 m²
Vila de vânzare
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB